Laden Evenementen

Tribute to Beth Hart

€10

Gegevens

Datum:
15 september
Tijd:
20:00
Kosten:
€10

Tribute to BETH HART by State of Hart, zaterdag 15 september in Schaaf.

Tweemaal stond Beth Hart in een uitverkocht Schaaf. De theaters werden steeds groter en nu is het Ziggo Dome en is Schaaf te klein.

Maar toch heeft Beth vele fans in het Noorden en gelukkig is er een fantastische band, State of Hart, die het geluid van Beth perfect weergeeft.

Beth Hart is een van de grootste Amerikaanse zangeressen van dit moment. Ze is niet te vangen in een genre. Alles komt voorbij; van rauwe rock via blues en soul tot gospel. De rode draad door haar muziek is intense emotie. Sinds 1996 heeft ze 10 eigen albums uitgebracht en op 9 albums met andere artiesten samengewerkt. Haar samenwerking met Joe Bonamassa is alom bekend, maar ze heeft ook gewerkt met bijvoorbeeld Toots Tielemans en Slash, wat haar veelzijdigheid nog maar eens onderstreept.

Voor alle fans van Beth Hart is er nu State Of Hart, een tributeband bestaande uit vijf gedreven en ervaren muzikanten. Wij brengen een avondvullend programma met een selectie van nummers die ons het meest raken. Eigen hits van Beth zoals ‘LA Song’ en ‘Delicious Surprise’, maar ook haar interpretatie van ‘I love you more than you’ll ever know’ van Donny Hathaway komen voorbij.

Deur open: 20:00
Start concert: 21:00

Vroege vogel tickets €7,50
Tickets v.v.k. €10,-
Aan de deur €12,50

Bestel hier je tickets