Laden Evenementen

The Spirit of Rush

€10

Gegevens

Datum:
17 maart
Tijd:
20:30
Kosten:
€10

The spirit of RUSH by La Villa Strangiato (IT), 17 maart in Schaaf.

La Villa Strangiato is een Italiaanse Rush tribute band. Deze band is opgericht door de twee professionele muzikanten Gabriele Ferrari & Carlo Tattorini in 2010. Het originele doel wat deze twee mannen voor ogen hadden toen ze de band net oprichtte was de muziek van Rush van de 70s & 90s her te beleven.

In 2011 speelde zij hun eerste show in Rome die helemaal toegewijd was aan het album ‘Exit Stage Left’. In 2014/15 ging La Villa Strangiato op tour genaamd ‘Rush 40’ door heel Europa om het 40 jarige bestaan van de originele band te vieren.
In 2017 is de band razend populair.

Even voor alle duidelijkheid, verwacht niet de hits van Eros Ramazotti en Andrea Bocelli en al helemaal geen Laura Pausini. Het wordt heftiger en muzikaal gezien complexer, namelijk een waardig eresaluut naar Rush, de vaandeldragers van de symfonische (hard)rock.

De cd’s Moving Picturesen Exit Stage Left zijn na het absolute magnum opus 2112 wellicht de twee populairste albums van dit geniale en wereldberoemde Canadese trio. Deze muzikale pareltjes transformeerden de zingende bassist Geddy Lee, gitarist Alex Lifeson en drummer Neil Peart tot levende legendes.

Deur open: 20:30
Start concert: 21:30

Tickets v.v.k. €10,-
Aan de deur €12,50

Voorverkoopadressen : VVV Leeuwarden, Primera Cambuurplein en Troelstraweg, Blomke fan Romke, BigBadWolf Records, The Saint en Jumbo Snekertrekweg.

Bestel hier je tickets