Laden Evenementen

The Osmonds

€27,50

Gegevens

Datum:
30 oktober
Tijd:
20:00
Kosten:
€27,50

Dit concert is verplaatst naar 30 oktober. Gekochte tickets blijven geldig. De organisatie van dit evenement neemt contact op met alle kaarthouders.

THE LEGENDARY OSMONDS NA 42 JAAR WEER NAAR NEDERLAND.

“Crazy Horses”, “Down by the Lazy River”, “Goin’Home, “One way ticket to Anywhere”, Hold her Tight”, “Love me for a Reason” en “Having a Party”.

The Osmond Brothers komen dinsdag 30 oktober na 42 jaar naar Nederland en het eerste concert is in Schaaf City Theater.

De carriére van The Osmonds startte al vroeg in de jaren 60 toen ze regelmatig in de Andy Williams Show optraden. Na zeven seizoenen dit te hebben gedaan begonnen de broers zelf te schrijven en te componeren wat een contract opleverde bij MGM records.In 1971 resulteerde dat in een nummer één hit in Amerika met “One bad Apple”.

In Nederland kwam het grote succes in 1972 nadat The Osmonds hadden opgetreden in “Eén van de Acht”, de quiz van de onlangs overleden Mies Bouwman. Bouwman verklaarde 41 jaar later in een interview aan het blad “Weekend”: “Ik zal het moment van optreden van de Osmonds nooit meer vergeten. Het publiek zat doodstil en vol verbazing te kijken naar de luidruchtige Donny Osmond en zijn muzikale broers”.
In één keer werden ze tot tieneridolen gebombardeerd en begonnen ze aan tournees die hen rond de hele wereld zou brengen.

Het nummer, “Crazy Horses”, haalde de nummer 1 notering, de opvolger “Down by the Lazy River”, haalde eveneens de nummer 1 hitparade notering. Daarna volgden er nog tal van hits als “Goin’Home, “One way ticket to Anywhere”, Hold her Tight”, “Love me for a Reason” en “Having a Party”.

Op 17 mei 1975 gaven de broers het laatste concert in Nederland en het voorprogramma werd toen verzorgd door Bolland & Bolland.

Nu na 42 jaar staat de band weer op Nederlandse bodem en zal een legendarisch concert gaan geven in Schaaf City Theater.

Deur open: 20:00
Start concert: 21:00

Tickets v.v.k. €27,50 (ex. btw)

Bestel hier je tickets