Laden Evenementen

Super Kumpulan

€7,50

Gegevens

Datum:
7 oktober
Tijd:
13:00
Kosten:
€7,50

Zondag 7 oktober Super Kumpulan in Schaaf.

Met The Crazy Rockers, Ester Latama, Harold Verwoert en Bongkot Friesland Pencak Silat als benefietmiddag voor Amurang en Awas Kaki. De muzikale middag is de afsluiting van de Indische Week van Lân Fan Taal. Een project in het kader van LF2018. Er is Indische catering en een verloting voor de goede doelen. De netto opbrengst is voor de projecten van de stichtingen Amurang en Awas Kaki.

The Crazy Rockers uit Den Haag, opgericht in 1959, is de enige overgebleven band uit de Indorock-periode. De inspiratoren van onder andere Golden Earring treden nog regelmatig op met gastartiesten zoals Jan Akkerman en George Kooymans.

Ester Latama is al vanaf haar negende bezig met muziek en stond op vele internationale podia. Zo was ze o.a. achtergrondzangeres bij Boney M en zong ze in het voorprogramma van 2 Unlimited

Harold Verwoert is oud-Leeuwarder en actief als zanger, presentator, acteur en componist/tekstdichter. Landelijk is hij ook bekend als Coole Piet Diego.

Bongkot Friesland Pencak Silat, o.l.v. George Fredriksz, won al 4 gouden WK-medailles en haalde vele EK- en NK-titels binnen. Onder het motto “Leren mét elkaar en ván elkaar” geeft de sportclub al ruim 40 jaar lessen en training.

Stichting Amurang zet zich in voor het welzijn van kansarme kinderen en jongeren op het Indonesische eiland Sulawesi. Dit doet zij met educatieve projecten en het verstrekken van studiebeurzen.

Stichting Awas Kaki is opgericht door voormalig Cambuur- en Heerenveenspeler Ronald Lepez. Hij wil d.m.v. voetbal kansarmen in Semarang op Java meer toekomstperspectief geven.

Lân Fan Taal is een LF2018-project. In het talenpaviljoen MeM organiseert de Leeuwarder Indische gemeenschap van 30 september tot 7 oktober allerlei activiteiten.

Zaal open: 13:00
Start programma: 14:00
Einde programma: 18:00

Tickets v.v.k. €7,50
Aan de deur €10,-
Kinderen tot 12 jaar vrije toegang.

Bestel hier je tickets