Laden Evenementen

Soul, Funk & Disco Party

€10

Gegevens

Datum:
23 december
Tijd:
21:00
Kosten:
€10

SOUL, FUNK & DISCO PARTY, zaterdag 23 december in Schaaf

Get ready for a fantastic voyage into soul, disco and funk music met de band SOULBLENDER en DJ RUUD!

Traditioneel in de dagen voor kerst komen alle Stappers van Toen weer naar Schaaf voor een fantastische avond.

Beleef de 60,s, 70’s en 80’s opnieuw tijdens onze unieke en spetterende danceparty in Schaaf. Een muzikale reis met de beste soul-, disco- en funkhits. Hét ouderwets gezellige avondje uit in een sfeervolle ambiance met de discosfeer van toen. Lekker dansen op de hits van de film Saturday Night Fever met de discobeats uit de 80’s, afgewisseld met de heerlijke Soulmuziek van Motown uit de 70’s en de grooviest Funk uit de 80’s.

Op deze muzikale reis zal DJ RUUD jullie gastheer zijn en zal de welbekende band SOULBLENDER het live entertainment verzorgen. Aanstekelijk enthousiasme, een vrolijke spontane presentatie, een grote dosis onderlinge chemie, een krachtige uitstraling en energiek entertainment…, dat kenmerkt SoulBlender.
Ons plezier in de muziek spat van het podium zodra we met tien topmuzikanten het intro van het eerste nummer inzetten. SoulBlender mixt dampende sixties soul met nostalgische seventies disco, swingende funk en klassieke Motown-hits. Met bekende hits of juist onbekende pareltjes in de soul, disco, funk of motown, brengen we een sfeer die uniek genoemd mag worden. Het resultaat: The SoulBlender Experience, een feest waarbij alle remmen meteen losgaan en niemand stil kan blijven zitten!

Soul muziek uit de 70’s met namen zoals Tavares, Earth, wind & fire, Trammps James Brown en alle toppers uit het Motown tijdperk zoals Aretha Franklin, Diana Ross, The four tops, Marvin Gaye komen voorbij, aangevuld met de disco en funk muziek uit de 80’s zoals Dan Hartman, Donna Summer en Zapp. De dj en de band zorgen voor een avond met een voortreffelijke sfeer en een bijzonder hoog dansgehalte.

STAPPERS VAN TOEN, mis het niet!

Deur open: 21:00
Einde event: 01:30

Tickets v.v.k. €10,-
Aan de deur €15,-

Bestel hier je tickets