Laden Evenementen

Pearl Jamming

€12,50

Gegevens

Datum:
3 februari 2018
Tijd:
20:30
Kosten:
€12,50

Tribute to PEARL JAM, 3 februari 2018 in Schaaf

Met een gezamenlijke liefde voor één van de grootste rockbands aller tijden brengt Pearl Jamming energieke liveshows die we normaal alleen van Vedder en zijn mannen zelf gewend zijn. Waar andere bands proberen te imiteren en de nummers van de cd zo goed mogelijk proberen na te spelen, zorgt Pearl Jamming voor een show waarin de kracht van de live muziek naar voren komt, zonder dat dit ten koste gaat van de intentie van de nummers en de manier waarop ‘Pearl Jam’ ze bedoeld heeft.

Pearl Jamming bewijst keer op keer zijn positie als dé Pearl Jam tribute, en het is voor de Pearl Jam liefhebber dan ook een ‘must’ om deze act een keer live aan het werk te hebben gezien. Met hun jarenlange ervaring is Pearl Jamming een geoliede machine die over je heen dendert, met hoogstaande solo’s, een strakke ritmesectie en charismatische frontman.

Naast de grote hits van de jaren ’90 zoals “Alive”, “Black” en “Jeremy” speelt Pearl Jamming ook het betere nieuwe werk en de laatste jaren zijn dan ook nummers als “Sirens” en “Just Breathe” te verwachten.

Deur open: 20:30
Start concert: 21:30

Vroege vogel tickets €10,-
Tickets v.v.k. €12,50
Aan de deur €15,-

Bestel hier je tickets