Laden Evenementen

I Love The 80’s

€7,50

Gegevens

Datum:
30 september
Tijd:
20:30
Kosten:
€7,50

I LOVE THE 80’s, live act The Polease, zaterdag 30 september in Schaaf.

Eindelijk weer een gezellige dansavond in Schaaf met alle hits uit de jaren 80.

Gezelligheid kent geen tijd in Schaaf, de enige jaren 80 club van Leeuwarden. Het nummer waarop je voor het eerst hebt gezoend, dat nummer hoor je daar terug. Muziek uit de tijd dat de iPod nog moest worden uitgevonden, muziek uit de tijd dat stress nog niet bestond. Ski-ba-bop-be-dop-bop, weet je het nog?

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij I Love The 80’s draait DJ RUUD de Disco-Hits uit de tijd van Avro’s Top-Pop, de Soul Show en Countdown.

Je hoort uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Floor Fillers. Het dak gaat er af als DJ RUUD de platenkoffer opent. Moeiteloos mixt hij de ene disco kraker na de andere. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol.

In I Love The 80’s hebben we altijd een super goede live act met muziek uit de 80’s. Ditmaal THE POLEASE.

Deze Amsterdamse ‘The Police’ tributeband heeft sinds haar oprichting in 2006 stevige plek weten te veroveren in de Nederlandse tribute-scene. The Polease wordt regelmatig omschreven als de beste Nederlandse The Police- tribute band. De kenmerkende en herkenbare muziekstijl is vooral beïnvloed door punk, rock, reggae en jazz. De band blijft echter muzikaal volkomen trouw aan hun helden van ‘The Police’.

In juli 2012 kreeg The Polease de eer om in de Amsterdamse Club Ziggo het voorprogramma te verzorgen voor het uitverkochte concert van STING. En in 2014 werd The Polease door Radio Veronica uitgeroepen tot één van de top-5 beste coverbands van Nederland!

The Polease is een echte live band en geeft het publiek precies waar het naar verlangt: een overdonderende, authentiek klinkende en stomende live-performance. Laat je meeslepen naar de jaren ’70 en ’80 toen The Police haar hoogtijdagen vierde en geniet van de klassiekers van deze legendarische band!

Deur open: 20:30
Start concert: 21:00

Tickets v.v.k. €7,50
Aan de deur €10,-

Bestel hier je tickets