Laden Evenementen

Drivin’ Back in Time

€10

Gegevens

Datum:
14 oktober
Tijd:
14:00
Kosten:
€10

Zondagmiddag 14 oktober gaat u terug in de tijd met twee bands, die het geluid uit de jaren ’60 en ’70 doen herleven; Drivin’ Back en de Travelin’ Band.

Drivin’ Back
Oprichter en tevens zanger/gitarist van de band Drivin’ Back, Rein Vallinga, wou naast zijn solo optredens ook graag weer live met een band spelen.
Na het plaatsen van een advertentie ging het snel, en kon er gerepeteerd worden. Het is juni 2016, en de vakanties staan voor de deur, maar toch nog maar even kennismaken met de bandleden. Een vakantie en vier oefenavonden verder, en het eerste concert van Drivin’ Back in Bolsward is een feit.

De bandnaam Drivin’ Back geeft min of meer al aan wat je kan en mag verwachten qua stijl van muziek. De band brengt je terug naar de roerige 60’s & 70’s, met nummers van o.a. The Beatles, The Rolling Stones, C.S.N.& Y, The Searchers, The Kinks en Van Morrison, om maar een kleine greep uit het repertoire te halen. Met vooral de Mercybeat waarin de vocalen garant staan voor mooie harmonieën kan dit vijftal zich vooral onderscheiden van vele andere bandjes.

De band bestaat uit Rein Vallinga (zanger/gitarist), Arjan de Boer (toetsen/zang), Sake Kuipers (bass), Rob Klaver (solo-gitaar/zang) en Klaas Hoekstra (drums/zang). Met Drivin’ Back waan je je echt weer in de 60’s & 70’s.

Travelin’ Band – Sound of Creedence Clearwater Revival
Al jaren is Travelin’ Band actief op vele podia en festivals in het land. Lody Franzen en Sjaak Bekema, de oprichters, maken al vele jaren muziek met elkaar. Door de stem van Lody Franzen, de guitar-riffs van Frans Bekema en de rhythm-sectie Sjaak Bekema en Lody Kramer ontstaat een sound die duidelijk de sfeer en het geluid uitdraagt van Creedence Clearwater Revival. De passie voor de muziek van John Fogerty spat bij Travelin’ Band bijna letterlijk van het podium en doen de prachtige CCR-tijden herleven.

Deur open: 14:00
Start concert: 15:00

Tickets v.v.k. €10,-
Aan de deur €12,50

Bestel hier je tickets