Laden Evenementen

Coldplace (UK)

€15

Gegevens

Datum:
23 juni
Tijd:
20:30
Kosten:
€15

COLDPLACE (UK) ‘The World’s Leading Tribute Band to Coldplay’ , zaterdag 23 juni in Schaaf

‘Yellow’, ‘Sky Full Of Stars’, ‘Every Teardrop Is A Waterfall’ en ‘Viva La Vida’ , wie kent ze niet ?

Je hebt coverbands, tributebands… én je hebt bands als Coldplace. Bands die niet alleen de songs van één beroemde pop- of rockgroep heel goed kunnen naspelen en zich in vol ornaat uitdossen als de welbekende muzikanten, maar bands die ook de juiste atmosfeer kunnen creëren, met de juiste instrumenten, visuals en uiteraard een beetje magie.

Ook de Britse tributeband Coldplace – ’s wereld nummer één eerbetoon aan Coldplay – zal een ware Coldplay-experience neerzetten. Dat begint al met leadzanger Shane Crofts wiens stemgeluid van nature lijkt op dat van Chris Martin. Ook de muzikale bezetting laat toe dat de hits tot in detail kunnen worden nagebootst. En dat is nogal een uitdaging, bij zo’n eigenzinnige band als Coldplay.

Dankzij hun perfecte performance draait Coldplace nu al ruim 8 jaar succesvol mee in het circuit van de Verenigde Staten en ver daarbuiten. Eén van de hoogtepunten in de afgelopen jaren is onder meer hun optreden op het hoofdpodium van het Mathem Street Festival, waarbij meer dan 30.000 mensen aanwezig waren!

De heren van Coldplace zijn, niet verrassend, zelf ook diehard Coldplay-fans en hebben genoeg concerten bijgewoond om te weten hoe het er daar aan toe gaat. Zelf zijn ze na ruim 700 optredens in binnen- en buitenland goed op elkaar ingespeeld en weten ze hoe ze zo dicht mogelijk bij de originele nummers en bijbehorende ambiance kunnen blijven. Van ‘Yellow’ tot ‘Sky Full Of Stars’, de heren van Coldplace zullen in Schaaf de sterren van de hemel spelen!

Deur open: 20:30
Start concert: 21:30

Tickets v.v.k. €15,-
Aan de deur €17,50

Bestel hier je tickets